FLeiR Apotheken – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

FLeiR Apotheken

Nauwe samenwerking tussen zorgaanbieders binnen de keten is onontbeerlijk voor hoogwaardige en doelmatige zorg. In FLeiR Apotheek Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen, Vleuterweide en Leidsche Rijn Centrum is om die reden een geheel nieuw concept gerealiseerd voor de voorziening van farmaceutische zorg. Doordat de medicijnen middels een robot naar u getransporteerd worden,  is de apothekersassistente niet langer bezig met het pakken van medicijnen. U heeft hierdoor meer mogelijkheden om informatie te verkrijgen over uw geneesmiddelen. Daarnaast heeft de apotheek een uitgebreid assortiment aan producten van farmaceutisch hoogwaardige kwaliteit. De FLeiR Apotheken zijn gelegen in Gezondheidscentra tussen de huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten waarmee regelmatig overleg plaatsvindt.

Wij willen graag dat u als klant zich thuis voelt bij ons. Wij doen er alles aan om u vriendelijk, snel en correct te helpen. Laagdrempelige hoogwaardige zorg met een correcte bejegening, juiste voorlichting en advies in een gezellige ambiance. Sfeer, gezondheidsbeleving en klantloyaliteit zijn onze speerpunten.