FLeiR Apotheek Veldhuizen – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

FLeiR Apotheek Veldhuizen

Molenpolder 26
3453 NZ De Meern
tel: 030-6629160

apotheekveldhuizen@ezorg.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08.30-17.00

DE APOTHEEK IS TUSSEN 12.00 EN 14.00 GESLOTEN.

Wegens ernstige personeelstekorten en geneesmiddeltekorten worden onze openingstijden aangepast per 1 juli 2023.

De FLeiR apotheken zijn per 1 juli 2023 open van

  • 8.30 uur tot 12 uur en
  • 14 uur tot 17.00 uur

Beherend apotheker:

Marcel van Egmond

Apotheker:

Yvonne Mukamurenzi

Apothekersassistenten:

Marieke
Haya
Ingrid
Nour

Sanela

Nadia

 

Apothekersassistent in opleiding:

Denise

Omschrijving

FLeiR Apotheek Veldhuizen: In juni 2004 werd de 1ste nieuwvestiging van FLeiR aan de Molenpolder in het gezondheidscentrum Veldhuizen geopend, nadat deze in 2001 gestart was in een tijdelijke huisvesting. Deze apotheek maakte gebruik van de eerst verkochte Robopharma Robot in Nederland. Een deel van het logistieke proces wordt hierdoor uit handen genomen, waardoor meer tijd voor voorlichting en advies overblijft.

Van juni 2019 tot augustus 2019 is apotheek Veldhuizen verbouwd. De robot is vervangen door een speedfiller om voor alle FLeiR apotheken het logistieke proces te vergemakkelijken. Tevens heeft de apotheek een nieuwe moderne uitstraling gekregen.

Ook in deze apotheek worden door een bevoegd medewerker reisadviezen verstrekt. Verder beschikt deze apotheek over een uitgebreid zelfzorgassortiment. Het team van Veldhuizen is u graag behulpzaam met uw zorgvraag!