Incontinentiezorg – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Incontinentiezorg

Incontinentiezorg bij uw FLeiR Apotheek

Incontinentie is het ongewenst verlies van urine en/of ontlasting. Incontinentie kan door een ziekte, aandoening, handicap, het gebruik van geneesmiddelen optreden. Het optreden van incontinentie roept bij veel mensen gevoelens van schaamte op, begrijpelijk maar volkomen onnodig.

Bent u bij de huisarts of specialist geweest en heeft u een recept gekregen voor incontinentiemateriaal? Over incontinentie en incontinentiemateriaal is in de FLeiR apotheken veel kennis aanwezig. In iedere FLeiR Apotheek is een incontinentiespecialiste werkzaam bij wie u terecht kunt met specifieke vragen over incontinentie en het materiaal.

In de beslotenheid van de spreekkamer van uw FLeiR Apotheek bent u gegarandeerd van uw privacy en kunt u een goed advies krijgen over het beschikbare materiaal en het juiste gebruik daarvan. Er zijn volop proefpakketten aanwezig waarbij u al het geadviseerde materiaal kosteloos kunt uitproberen.

Op uw verzoek regelen wij de financiele vergoeding door uw zorgverzekeraar van het incontinentiemateriaal. Via de bezorgservice kunnen wij ervoor zorgen dat het incontinentiemateriaal bij u thuis gebracht wordt.
Hiervoor vereist uw zorgverzekeraar wel een intake gesprek. De Apotheker, dan wel een aan de apotheek gelieerde incontinentieverpleegkundige, zal u een aantal vragen stellen, zodat duidelijk wordt in welke mate en wanneer u last heeft van incontinentie. Op basis hiervan maken wij een behandelplan en een keuze welk materiaal voor u geschikt is.