Diabeteszorg – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Diabeteszorg

FLeiR heeft speciale aandacht en services voor diabeten

In de FLeiR Apotheken is veel kennis aanwezig over diabetes en diabetestestmateriaal zoals bloedglucosemeters, batterijen, lancetten en stripjes.
Voor tabletten gebruikende diabeten hebben wij interessante aanbiedingen van bloedglucosemeters en de benodigde lancetten en stripjes. Kom vrijblijvend informeren. Aan insuline gebruikende diabeten leveren wij alle benodigde materialen, met persoonlijke service en aandacht.

In iedere FLeiR Apotheek zijn diabetesspecialisten werkzaam bij wie u terecht kunt met specifieke vragen over diabetes. Bij die persoon kunt u ook kosteloos uw bloedglucose laten bepalen en uw bloedglucosemeter laten testen. Maak hiervoor een afspraak in uw FLeiR Apotheek.

De FLeiR Apotheken organiseren jaarlijks bloedglucosemeter-test dagen. Deze dagen worden via de website en in de apotheek aangekondigd.
Tevens zal tijdens de diabetesweek, november 2015 veel aandacht geschonken worden aan het onderwerp Diabetes, tijdens de nationale diabetes week. In alle FLeiR Apotheken, dus vraag hiernaar.