Herhaalrecepten via internet – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Herhaalrecepten via internet

opmaat herhaalrecept

 • Herhaalrecepten die op werkdagen vóór 12 uur 's middags zijn aangevraagd, liggen 3 werkdagen later na 11 uur voor u klaar in de door u gekozen FLeiR apotheek.

  Medicatie die U in onze apotheek langer dan één jaar geleden voor het laatst heeft gehaald, mogen wij helaas niet voor U herhalen en dient u zelf bij uw huisarts aan te vragen.
  Bent u nieuw in de apotheek? Vraag dan het eerste originele recept zelf aan bij de huisarts.

  Vul onderstaand vragenformulier volledig in en druk op 'verzenden'.
 • Kies uw apotheek

 • Persoonsgegevens

 • Adresgegevens

 • Herhaalreceptgegevens **

 • GeneesmiddelSterkteAantalGebruikArts/voorschrijver 
 • Houdt rekening met een verwerkingstijd van DRIE werkdagen.

  Red u het niet om binnen de openingstijden medicatie op te halen?
  Informeer dan naar de medicijnkluis in Leidsche Rijn Centrum of Vleuterweide, hier kunt u 7 dagen per week, 24uur per dag uw medicijnen zelf afhalen.

  Indien u geen keuze maakt voor bezorgen of Pharmaself dan staat de medicatie voor u klaar in de bovenaan geselecteerde apotheek.
 • Red u het niet om binnen de openingstijden medicatie op te halen? Informeer dan naar de medicijnkluis in Leidsche Rijn Centrum, hier kunt u 7 dagen per week, 24uur per dag uw medicijnen zelf afhalen (zie de homepagina van de website). Vul hierboven uw 06-nummer in dan ontvangt u een sms met afhaalcode wanneer uw medicatie klaar staat in de medicijnkluis.

  Houdt rekening met een verwerkingstijd van twee werkdagen. Als u medicijnen bijvoorbeeld op woensdag voor 12 uur aanvraagt, dan kunnen deze pas op vrijdagavond bij u worden bezorgd! Als u uw medicijnen eerder nodig heeft, dan kunt u deze natuurlijk ook zelf ophalen in de apotheek.
  Onze bezorgers kunnen om veiligheidsredenen geen medicijnen meer met u afrekenen. Wanneer u moet betalen voor de medicijnen, vragen wij u een machtigingsformulier te ondertekenen voor automatische incasso. Het bedrag zal dan van uw rekening worden afgeschreven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.