Bezorgservice – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Bezorgservice

Let op! Indien u uw herhaalrecepten aanvraagt tussen donderdag 12.00uur en vrijdag 12.00uur en de bezorgoptie aanvinkt, houdt er dan rekening mee dat uw bestelling op maandag wordt afgeleverd ipv dinsdag. Zorg er dus voor dat u dan thuis bent.

De apotheken van FLeiR bezorgen binnen Leidsche Rijn. Bezorgingen vinden plaats tussen 16.00-21.30uur op de volgende dagen:
Maandagavond
Dinsdagavond
Woensdagavond
Donderdagavond
Vrijdagavond

Belangrijk is dat u thuis bent op de afgesproken bezorgdag.
Deze bezorgservice van de FLeiR Apotheken is in eerste instantie bedoeld voor mensen die wonen in Leidsche Rijn en niet in staat zijn de geneesmiddelen af te halen in de apotheek. Ook grote pakketten kunnen door de bezorger thuis afgeleverd worden.Deze service wordt u door FLeiR aangeboden

Mocht u van de bezorgservice gebruik willen maken, neemt u dan a.u.b. contact op met uw FLeiR apotheek. Wij zullen dan voor een passende oplossing zorgen.

Informeer ook naar de mogelijkheid uw medicatie op te halen uit de medicijnkluis, hier kunt u zelf 7 dagen per week, 24uur per dag uw medicijnen zelf afhalen.

De bezorger heeft geen geld bij zich. Het kan voorkomen dat uw bestelling niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Houdt dan rekening met het invullen van een automatische incasso-kaart tbv medicijnen/producten geleverd door FLeiR.