Wondzorg – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Wondzorg

Wondzorg bij uw FLeiR Apotheek

Een onderwerp als wondzorg zal niet zo snel in het dagelijkse leven veel ter sprake komen. Als u er dan toch in aanraking mee komt, zult u beseffen dat dit specifieke aandacht en deskundigheid behoeft.

De Stichting Medisch Farmaceutische Scholing (www.stimfas.nl) ondersteunt ons hierbij om voor u het juiste product te zoeken en af te leveren, met een bijpassende gebruiksinstructie.

Een assistente van FLeiR heeft in het kader van haar studie tot Farmaceutisch Consulente een wondzorg protocol opgesteld. De kwaliteit van het door ons gegeven advies en gebruik is hierdoor verbeterd en duidelijker geworden. We hebben met de Julius Gezondheidscentra en de thuiszorgorganisatie Careyn uiteindelijk een wondprotocol en bestelformulier ontwikkeld.

Uw FLeiR Apotheek kan u helpen goed met uw wond om te gaan.

Wij hebben in iedere apotheek een spreekkamer, waar wij u in alle rust de wondverzorgingsprodukten kunnen laten zien.

Wij leveren diverse merken, in diverse maten, van klein tot groot, voorzien van plakrand en of absorberend vermogen.

Vraag in uw FLeiR Apotheken naar alle mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.