Multi Medicatie Check – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Multi Medicatie Check

Voor cliënten die meer dan 4 geneesmiddelen gebruiken én/of voor cliënten die in een bepaalde risicogroep (bv. suikerziekte of hart-en vaatziektes) vallen, voert de apotheker in nauw overleg met de arts én client een multimedicatiecheck uit.

Voor mensen in de thuissituatie plant de FLeiR apotheker een gesprek in in de apotheek om het geneesmiddelengebuik te bespreken. Ook eventuele ongemakken, effecten en bijwerkingen van medicatie worden in dit gesprek besproken.

Aan de hand van de uitkomsten gaat de apotheker in gesprek met de behandelend arts. Met gegevens van de arts (diagnose, labgegevens etc.) stelt de apotheker handhaving van medicatie, dan wel wijzigingen in medicatie voor aan de arts. Hieruit vloeit een behandelplan voort, welke met de client wordt besproken en zo mogelijk wordt doorgevoerd.

Deze Multi Medicatie Check wordt in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar brengt dit ten laste van de basisverzekering van de cliënt (eventuele verrekening van het eigen risico inbegrepen). Voor vragen over de kosten, wendt u zich tot uw zorgverzekeraar.

Wilt u zich aanmelden voor een multi medicatie check, klik dan hier

Medicatie Review