FLeiR Apotheek Vleuterweide – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

FLeiR Apotheek Vleuterweide

 

Utrechtse Heuvelrug 132
3452 JA Vleuten
tel: 030-2409880

apotheekvleuterweide@ezorg.nl

Maandag t/m Vrijdag: 08.30-17.00

DE APOTHEEK IS TUSSEN 12.00 EN 14.00 GESLOTEN.

Wegens ernstige personeelstekorten en geneesmiddeltekorten worden onze openingstijden aangepast per 1 juli 2023.

De FLeiR apotheken zijn per 1 juli 2023 open van

  • 8.30 uur tot 12 uur en
  • 14 uur tot 17.00 uur

Beherend apotheker:

Maaike van den Heuvel

Tweede apotheker:

Saskia van Kouwen

Apothekersassistenten:

Natascha
Laura
Sandra
Petra

Angela

Apothekersassistentes in opleiding:

 

Omschrijving

FLeiR Apotheek Vleuterweide aan de Utrechtse Heuvelrug is de vierde vestiging van FLeiR, geopend op 1 juli 2008 in het gezondheidscentrum Vleuterweide. Ook in deze apotheek worden door een bevoegd medewerkster reisadviezen verstrekt.

De apotheek is onderdeel van een groots gezondheidscentrum. Het centrum voor jeugd en gezin zijn hier in gevestigd, het Julius gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk Vleuterweide. De apotheek heeft een uitgebreid zelfzorgassortiment en wil u graag voorzien voor het juiste advies. Het team van Vleuterweide is u graag behulpzaam met uw zorgvraag!