Huidverzorging – FLeiR Apotheken

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Huidverzorging

Huidverzorging bij uw FLeiR Apotheek

De FleiR Apotheken bieden een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingslijnen Voor ieder huidtype, een bijpassend produkt in verschillende prijsklassen. Wij maken gebruiken van de volgende huidverzorgingslijnen:
Vichy
La Roche-Posay
Eucerin

Door verschillende oorzaken (medische oorzaak, leeftijd, geneesmiddelengebruik, UV straling) kan u baat hebben bij een goed huidverzorgingsprodukt. Uw FLeiR Apotheek kan u helpen hier een goed advies in te geven.

U kunt in de FLeiR Apotheken extra terecht voor huidadvies. U kunt ook een afspraak maken. Bel dan met 030-6664266 en /of kom langs in onze nieuwe apotheek FLeiR apotheek Het Zand, waar wij uitgebreid de tijd voor u nemen. Ook in de andere FLeiR apotheken bent u van harte welkom!

De medewerkers zijn speciaal opgeleid om u van het juiste advies te voorzien, geven u proefmonsters mee van een produkt om te gebruiken zodat u de voor uw gevoel juiste keuze kunt maken. etc.

Vraag in uw FLeiR Apotheken naar alle mogelijkheden. Uw huidverzorgingsspecialiste is u graag van dienst.