FLeiR Apotheken – Farmacie Leidsche Rijn

Online Herhaalrecepten

De patiëntportalen van FLeiR staan online. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatie gegevens en kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen wanneer het u uitkomt. Om gebruik te kunnen maken van patiëntportaal dient u zich eenmalig aan te melden. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Uw Zorg Online app

De online diensten van onze praktijk zijn ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Apotheek in Leidsche Rijn

FLeiR staat voor Farmacie Leidsche Rijn. De organisatie is van mening dat de farmaceutische zorg in de meest ruime zin beschikbaar moet zijn op plaatsen waar de vraag naar zorg ontstaat: ofwel zo dicht mogelijk bij de klanten en bij de voorschrijvers. Het aanbod dient voortdurend aan de vraag te worden aangepast. Daarnaast dient de farmaceutische zorg georganiseerd te zijn als onderdeel van de gehele keten van extra, trans- en intramurale zorg. Lees verder >>

Wat vindt u op FLeiR.nl?

 

WIJ ZIJN HET BESTE PER MAIL BEREIKBAAR, DE MAILADRESSEN VAN DE APOTHEKEN VINDT U ONDERAAN DE HOMEPAGE.

Via deze website kunt u zich inschrijven bij een FLeiR apotheek, medicatie aanvragen bij een huisarts via de apotheek en allerlei informatie vinden. U kunt zien waar onze medewerkers in gespecialiseerd zijn om aan uw zorgvraag te voldoen. Tot ziens in uw FLeiR Apotheek!

Wegens ernstige personeelstekorten en geneesmiddeltekorten worden onze openingstijden aangepast per 1 juli 2023.

De FLeiR apotheken zijn open van:

  • 8.30 uur tot 12 uur en
  • 14 uur tot 17.00 uur

JAARGESPREK HERHAALSERVICE

Wij vinden het belangrijk om tijd en aandacht te hebben voor het gebruik van uw medicatie. Daarom willen we één keer per jaar meer tijd nemen voor u. Een getrainde apothekersassistent zal dan in gesprek gaan over uw medicatie. Wij noemen dit een jaargesprek. Wij verwachten dat dit gesprek ongeveer 15 minuten zal duren. Het doel van het gesprek is om samen te kijken hoe het gaat met de medicatie en of er bijvoorbeeld bijwerkingen zijn. Ook zorgen we ervoor dat alle geneesmiddelen weer gelijk lopen en bespreken we mogelijke praktische problemen. Aan het gesprek zijn geen kosten verbonden.

Zoals gebruikelijk, zult u een e-mail ontvangen wanneer uw herhaalservice klaarstaat in de apotheek. Als u aan de beurt bent voor het jaargesprek, zal in de e-mail een link staan waarmee u een afspraak kunt inplannen. De afspraak kunt u inplannen op een moment dat het ú uitkomt. De overige drie keer per jaar kunt u uit de medicatiekluis of in de apotheek aan de balie uw medicatie ophalen. Wanneer uw medicatie wordt bezorgd, zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

 

Nieuws

Nieuwe Pharmaselves in FLeiR Terwijde

Publicatiedatum: 27-09-2021

24uurs service FLeiR in Terwijde! In het raam van onze FLeiR Apotheek in Terwijde zijn nu twee nieuwe geneesmiddelkluizen geplaatst. Via deze automaat kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen wanneer het u uitkomt. De automaat bevindt zich rechts van de ingang van het gezondheidscentrum aan ...

Lees verder over 'Nieuwe Pharmaselves in FLeiR Terwijde'

Pharmaself24 nu ook in Vleuterweide!

Publicatiedatum: 01-12-2020

Pharmaself24: 24uurs service FLeiR nu ook in Vleuterweide! In de gevel van onze FLeiR Apotheek in Vleuterweide is nu ook een Pharmaself24 geplaatst. Via deze automaat kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen wanneer het u uitkomt. De automaat bevindt zich in de  linke zijgevel van ...

Lees verder over 'Pharmaself24 nu ook in Vleuterweide!'

Definitieve sluiting FLeiR Uitdeelpost Het Zand

Publicatiedatum: 01-12-2020

Met ingang van 1 september 2018 is de FLeiR Uitdeelpost Het Zand in Gezondheidscentrum Het Zand definitief gesloten.
Voor het ophalen van uw medicatie kunt u terecht in FLeiR Apotheek Terwijde, Emile Hullebroeckstraat 62, of FLeiR Apotheek Leidsche Rijn Centrum, Grauwaartsingel 412-414.
Geef aan uw huisarts door of u recepten vast ...

Lees verder over 'Definitieve sluiting FLeiR Uitdeelpost Het Zand'

24uurs Service FLeiR

Publicatiedatum: 01-12-2020

Pharmaself24: 24uurs service FLeiR in Leidsche Rijn Centrum In de gevel van onze nieuwe FLeiR Apotheek in Leidsche Rijn Centrum is een Pharmaself24 geplaatst.
Via deze automaat kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen wanneer het u uitkomt. Voordelen Pharmaself24 herhaalrecepten ophalen 24uur/dag 7dagen/week geen wachtrijen ...

Lees verder over '24uurs Service FLeiR'

FLeiR Leidsche Rijn Centrum

Publicatiedatum: 01-12-2020

Nieuwe vestiging FLeiR in Leidsche Rijn Centrum Op maandag 23 juli hebben wij onze nieuwe apotheek in Leidsche Rijn Centrum geopend.
De apotheek is gevestigd aan de Grauwaartsingel 412-414, 3541 DA Utrecht, aan de gezondheidsboulevard waar ook diverse andere zorgverleners waaronder het Julius Gezondheidscentrum zich zullen vestigen.
Grauwaartsingel 412-414
3541 DA ...

Lees verder over 'FLeiR Leidsche Rijn Centrum'

Voorlichtingsavonden

Publicatiedatum: 01-12-2020

Regelmatig worden er voorlichtingsavonden gehouden door de huisartsen van Julius gezondheidscentrum in samenwerking met de FLeiR apotheken over een bepaalde aandoening, zoals hart en vaatziekten of astma en COPD. Deze zijn altijd een groot succes! Hou deze pagina in de gaten om te zien of er een interessante voorlichtingsavond voor u ...

Lees verder over 'Voorlichtingsavonden'